Saltar al contingut

Fusta de campió | Artesania i creativitat

Sobre nosaltres

Marc Whitelaw

Fusta de Campió neix com una branca de l’empresa Fusteria Digital de Marc Whitelaw, especialitzada en mecanització CNC de peces especials en fusta i altres materials. Diferents clubs esportius que organitzen competicions es posaven en contacte buscant una alternativa als clàssics trofeus. Premis que fossin més originals i personalitzats, a la vegada que de fabricació més propera i ecològica, i sense que resulti més costós. 

Per a fer aquests premis, partim de la informació de l’esdeveniment, fem unes propostes de disseny i pressupost, i ho fabriquem amb la fresadora de control numèric i màquina de tall i gravat làser, a més de serres i altres eines convencionals.

Amb una ment curiosa i una passió innata per la fusta, en Marc es va embarcar en aquest emocionant projecte amb l’intenció de fusionar la tradició artesanal amb la innovació tecnològica. Va reclutar dos ajudants altament capacitats que compartien el seu entusiasme i el seu compromís amb l’excel·lència.

L’equip no només ha creat mobles i peces de fusteria excepcionals, sinó que també ha revolucionat la forma en què es concep i es realitza la feina de la fusta. La seva fresadora de control numèric permet una precisió inigualable, transformant idees en realitat amb una qualitat i detall impressionants.

Passió, innovació i compromís

En Marc és la persona de contacte a Fusta de Campió, i uneix la seva vocació i experiència en disseny mecànic, amb la seva afició per la fusteria i treballar amb les mans. També li agrada el ciclisme a la natura, l’arquitectura, i el voleibol.

L’Albert és el nostre especialista en fabricació digital. Va acabar disseny industrial el 2020 però des de ben petit que construeix i deconstrueix tota mena d’objectes. Hàbil amb les eines i amb el coco, acostuma a trobar una bona solució per a fer realitat les idees més extravagants. 

En Pau es va iniciar a la fusteria seguint els passos del seu pare. Amb els estudis de grau superior en disseny de moble i la seva experiència en altres empreses del sector, domina les tècniques de sempre i les més modernes. Li agrada viatjar amb furgoneta i la psicologia.

× Com puc ajudar-te?